lauantai 14. syyskuuta 2013

Keittiöpohdintaa

Nyt on saatu vihdoin tarjoukset kaikilta keittiöfirmoilta ( Gatto, Isku, Domus, Scavolino, Ala Carte, Puustelli). Valinta on vaikea. Itse valitsisin Gatton mutta hintaa täytyy vielä miettiä. Tosin Gatton edustaja vakuutti minut keittiön laadukkuudesta joten silläkin on painoarvoa. Melko vähän toimittajien suunnitelmien välillä on kuitenkaan eroja, joten jonkinlaista valintaa tehdään hintalaatusuhteen lisäksi sen perusteella miten henkilökemiat myyjien kanssa toimivat. Keittiötoimittajan valitsemisen jälkeen joudumme lopullista keittiötoimitusta kuitenkin vielä myyjän kanssa viilaamaan ja mahdollisesti tilaamme kiintokalusteet samalta toimittajalta myös muualle taloon.

Keittiöön tulee valkoiset yläkaapit. Alakaapit ovat valkoiset tai mustat/ruskeanharmaat, työtasot mustaa graniittia tai valkoista kvartsikomposiittia riippuen alakaappien väristä. Kodinkoneet, hanat ja työtasot tilataan mahdollisesti erikseen.

                
                                                        Blancoculina-hanaan tykästyin                                         Jääkaappi-pakastin side by side-rosteria vai mustaa?                                                   Liesituuletin tällainen tai Savon Bora.


Välitilaan tulee lasia ja lattiaan laattaa. Saarekkeeseen baarijakkarat ehkä jotain tätä tyyliä tai sitten puuta.

Hay

Gliff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti