torstai 15. toukokuuta 2014

Loppukiri

Loppukiri on alkanut, asumme toivottavasti uudessa kodissa jo kolmen viikon kuluttua (!)
Laatoittajat lopettelevat töitään, välitilalasien, takaneduslasin ja saunan lasin mitat on otettu, putkimies asentaa hanoja ja wc-pönttöjä ja  kaihdinmieson mitannut verhomitat. Viimeiset väliovet asennetaan toivottavasti pian ja kunhan viimeinen tapetti saapuu, tapettimies tapetoi ja samalla laitetaan smyygit kuntoon.
Meidän osalta asennamme sisäkaiteen viikonloppuna, sitten olisi listoitusurakkaa. Lisäksi pienempää hommaa kaapinovien vetimien asentamisessa jne.  Mukava jos ehtisi ostaa hyllyt ja kaapit myös vaatehuoneisiin, mutta tarvittaessa sen voi tehdä muuton jälkeenkin. Iso urakka on pihan siivoaminen muuttokuntoon kaikesta rojusta. Myös muuttopakkaus on totaalisesti vaiheessa kun olen yksin hoitanut kotia ja kaikkia juoksevia asioita raksalla tällä viikolla.

Keittiötoimittajalla kävi moka ja yksi kivitaso on liian lyhyt ja hana-aukko liian pieni. Näitä pitäisi tällä viikolla korjailla.

Jostain pitää nyt vielä repiä voimia, tosin muutonkaan jälkeen en voi huoahtaa koska mies lähtee samantien ulkomaille työreissuun. Sitten onkin jo vuorossa esikoisen synttärikemut, joiden suhteen mennään kyllä pitkälti valmiilla systeemeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti