maanantai 3. helmikuuta 2014

3-4 kuukautta muuttoon

Nyt on siis sisäseinät maalattu ja seuraavaksi odotellaan, että laattamiehet saavat edellisen projektin päätökseen ja pääsevät aloittamaan meillä. Sitten laitellaan lattiat, kiintokalusteet ja tapetoidaan seinät. Jossain välissä asennetaan rappukaide.

Ulko-ovetkin tulivat ja sain kun sainkin sen pyöreäikkunaisen oven kodinhoitohuoneeseen. Sitten ulko-oviin pitäisi hankkia vielä lukot. Myös takan laatoitua alkaa olla ajankohtaista.

Kunhan saadaan Domukselta tarjous kiintokalusteista ja liukuovista, voidaan nämäkin päättää. Portaiden alla olevaan varastotilaan tulee hyllyt Sovellan/Elfan/Cellon/Ikean valikoimista. Sielläkin oli muuten yllättävän paljon tilaa.

Muutaman viikon päästä on Asta-messut. Siellä pitää tiirailla kaihdinvalmistajia. Ainakin yläkerran suuriin olohuoneen ikkunoihin pitää saada mittatilauskaihtimet (rullakaihtimet) ennen muuttoa ettei olla ihan esillä akvaariossa ja auringonporotuksessa. Terassillekin olisi kiva saada markiisi, mutta sen ehtii hankkia myöhemmin.

Alakerran makuuhuoneisiin tulee tämä Pergon tammilaminaatti viisteillä.
Sitten vähän pihistettiin eli vaatehuoneisiin ja varastoihin tulee ihan halpa peruslaminaatti.Jeld-Weniltä löytyisi nämä sisäovet mutta täytyy vielä tehdä hintavertailua.

Tältä näytti viikonloppuna ruokailutila-keittiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti