keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Välillä takapakkiakin

Taloprojekti on edennyt yllättävän kivuttomasti ja isommilta odotteluilta tai vastoinkäymisiltä on vältytty. Tähän mennessä suurin murhe on ollut varmaankin vääränkokoinen ikkuna ja ikkuna-asennus yleensäkin.

No nyt on väsyneenä tilailtu Saksasta vääränlaisia lamppuja, saunaa tekevä timpuri on todella hidas ja kallis, laattatoimittajaa uhkaa konkurssi ja budjetti muutoinkin alkaa natista. Kaikesta on toistaiseksi selvitty.

Kaikki lamput on nyt tilattu ja suurin osa saapunutkin. Keittiötilaus lähtee matkaan ensi viikolla ja laatoittajat aloittavat viikon sisällä työnsä jos vain laatat saadaan. Ensi viikolla on "lomaviikko" ja ohjelmassa mm.yläkerran wc:n alaslasku, vaatehuoneiden ja varastoiden laminointi, autotallin oven asennus, kodinhoitohuoneen ja vessojen kattojen paneloinnit.

Kattopaneloinnissa päätettiin säästää ja valittiin valkoinen mdf-paneeli. Kylpyhuoneeseen tulee haapaa edullisempi tervaleppäpaneeli.

Domuksen kalustetarjous pitäisi käydä läpi. Eteiseen ehkä mietitään kuitenkin kätevämpää Sovellan systeemiä ja kylpyhuoneisiin Ikean ja Idon kalusteita. Portaidenalusvarastoon hyllyt ostetaan Ikeasta. Väliovitarjoukset ja kaidetarjoukset on lähetetty, vastauksisa odotellaan ja kukkaroa kiristetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti